Follow Me

Pemenang GA

Pertama kali as nak minta maaf sebab terlewat untuk mengumumkan pemenang-pemenang GA yang as anjurkan hari tu. [klik sini]

buat pengetahuan korang, pemenang GA ini dipilih 100% oleh Sponsor sendiri. mesti korang dah tak sabar-sabar nak tahu siapa yang bertuah tu kan? hehehe

dengan rasa berbunga-bunga... hehe... as umumkan 50 pemenang bertuah...
  1.  Azreenhttp://ceritasuperstar.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html 
  2.  Diyana http://winnersjourney.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  3. ciksusu http://fadhilahsyuhada.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  4. lina lilo http://luvlina.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  5. Picairin - http://sayaangkasawati.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  6. amyErinAimie http://joinsharefun.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  7. Syuhada http://syu90contest.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  8. Liya Laa http://liyachentaungu.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  9. Ina Yusoff http://chentadea.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  10. halissa halissaharun.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  11. Dillaida http://dilalats-contest.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  12. fiqra http://fiqrakendet.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  13. dhiera http://dhiera-nak-kahwin.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-and-groom-tu.html
  14. Miss Ika http://sotheliliwedsthebee.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  15. Azmina http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/contest-saya-mahu-t-shirt-bride-groom.html
  16. Pinky@heart http://pinkyheart02.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  17. Serigala Maroon http://raihalism.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  18. adibah http://adiaz86.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html?m=0
  19. Cik Icha Mnz http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  20. Farra http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  21. aiman aziz http://aimancool99.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  22. Hajjatul Darwisyah http://budaxmatacomey.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-dan.html
  23. Cik Saila http://puterigaban.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  24. cik CT http://sitinoorhaniza.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  25. kyLeLina http://menariksanasini.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  26. Eira Shamiera http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  27. Ira http://ira-rahimatul.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  28. Cik Bunny http://giftcikbunny.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  29. najihahzakaria http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/06/saya-nak-baju-t-shirt-bride-groom-tu.html
  30. New Dyr http://newdyr.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  31. NurSyahieraDahhari http://thisforjoin.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  32. amy sahaje http://amysembeyy.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html 
  33. aliana azman http://mylifealiana93.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  34. eyqa http://chocolateholic4eva.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  35. LoveLicious http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  36. Rosy Sharz http://rosysharzforever.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  37. Nor Sahirah http://blognorsahirah.blogspot.com/2012/06/contest-saya-mahu-t-shirt-bride-groom.html
  38. Shera http://appleshera.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  39. hanisah http://kurniact.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-and-groom-tu.html
  40. Syazuani http://syazuani89sss.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  41. ciksuzlin http://freebiesuzlin.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  42. Kim Hazrul http://yesung-suju.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  43. Nuha hayati http://nuhahayati.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  44. syuhaidah http://mylifetimeever.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  45. Bling-bling Wedding http://blingblingwedding2012.blogspot.com/2012/06/saya-nak-baju-t-shirt-bride-groom-tu.html
  46. azatiesayang http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  47. izan mamamia http://gulahatimama.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  48. imie fatiema http://zero6september.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
  49. fieda http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html
  50. m!Lo http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
 kepada semua pemenang-pemenang... anda semua diminta emailkan maklumat dibawah kepada PIHAK SPONSOR [rayyantshirt@gmail.com] untuk proses penghantaran dan saiz baju.

 1. Saiz t-shirt untuk (Bride :______ , Groom :_____) (wajib)
 2. Alamat & No.telefon untuk tujuan pos t-shirt (wajib)
 3. Tarikh tutup untuk email maklumat di atas ialah 5 JULY 2012

kalau korang tak emailkan maklumat tu sebelum 5 Julai, pihak sponsor akan tarik pemenang yang lain.

Terima Kasih daun keladi, kerana sudi join GA yang as anjurkan. :D

33 2008 cinta berkata-kata:

  1. Ya Allah, rezeki, orang yang terakhir, alhamdulillah, terima kasih :)

    BalasPadam
  2. dah send. check email.
    kalau xde notify Cik Bunny =)

    BalasPadam
  3. but, sory, nk emailkan kepada sponsor ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup, hnatar emeail kepada sponsor. tunggu jap, as terlupa nak letak email sponsor. sorry2..

      Padam
  4. trima kasih yew..dah hantar detail..:)

    BalasPadam
  5. macam mana nak sent details kat sponsor toe.?.

    BalasPadam
  6. as dah update entry :)
    sorry tau.. huhu :)

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Tak ada rezeki.Lain kali buat segmen lagi :)

    BalasPadam
  9. Thank youuuuuu . hikhikhikhik

    BalasPadam
  10. tq asfiza ... dah send email :)

    BalasPadam
  11. Yey..sempat jgk jd 1st fifty. Tq as n sponsor :)

    BalasPadam
  12. 2 bln lg. as da habis prepare?
    siap sempat wat ga lg (:

    BalasPadam
  13. alhamdulillah,tq dear.dah sent email.

    BalasPadam
  14. tenkiu!!

    tak sangka dpt jgk terpilih sbg penerima t-shirt :))
    x sabar nak pakai t-shirt tu nanti :D

    BalasPadam
  15. Salam As,

    Saya dah email details kepada email pihak sponser at rayyantshirt@gmail.com...

    Nak email kpd As juga x...?

    Tq so much ya...hehehe, x sangka dapat... ^_^

    BalasPadam
  16. Alhamdullillah, kami pun menang. Huhuhu. Terima kasih ye!

    BalasPadam
  17. tenkiuuuuuuuuu as dan yang mensponsor ituuu......
    sukeeeee!..

    japg saye emel yerp..

    :)

    BalasPadam
  18. Ya Allah, Alhamdulillah.. terima kasih penganjur dan pihak sponser ;)

    Selesai anta detail,
    fiqra91@gmail.com :)

    BalasPadam
  19. sy dh emel detail. Terima kaseh :)

    BalasPadam
  20. frust...xsempat nmpk nyer nyue.. :(

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza