Follow Me

Contest "Saya Nak T-Shirt Bride & Groom Tu"

Kepada Bride-To-Be dan Ex-Bride To Be di luar sana.. jom join contest pertama dari as..  follow cara-cara dibawah yer :)

 Tarikh Tutup : 01/07/2012

- Bakal B2B / Ex-B2B
- Follow blog as,blog Sponsor & Like Facebook Sponsor (wajib.!)
- Buat 1 entry bertajuk " Saya Mahu T-Shirt Bride & Groom Tu"
- Copy paste gambar dan letak kan di entry tersebut dan link ke blog as (wajib.!)
- Sila tinggalkan emel & link entry di ruang komen di bawah (wajib.!)

hadiahnya? dah tentu-tentulah "Sepasang T-Shirt seperti di atas"

agak-agak, siapa yang layak dapat T-Shirt tu? berita baik... 50 ORANG PERTAMA YANG JOIN CONTEST NI AKAN DAPAT T-SHIRT TU..!!! :D

suka tak? kalau suka join tau.

perhatian : mana-mana yang as tulis wajib tu, kena buat tau. kalau tak buat kira tak layak lah yer.. huhu

128 2008 cinta berkata-kata:

  1. As, kte dah join :)
    http://ceritasuperstar.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. i'm join
      http://rainbowsweetdream.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

      fannypf88@yahoo.com.my

      Padam
  2. Yana nak join ye As~

    Entry : http://winnersjourney.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    Email : diyanaltf@gmail.com

    BalasPadam
  3. http://fadhilahsyuhada.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    emel : fadhilahsyuhada@yahoo.com

    :)

    BalasPadam
  4. http://luvlina.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    emel:linaizzati89@gmail.com

    BalasPadam
  5. http://sayaangkasawati.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    emel: syafiqahsaidun@yahoo.com

    Joined!

    BalasPadam
  6. sy dh join jgk!

    aaron_axquack@yahoo.com

    http://joinsharefun.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    thanx

    BalasPadam
  7. As, kte lupa nak letak email address. So kte comment lagi sekali.

    http://ceritasuperstar.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    Email: azreenshafiegmail.com

    BalasPadam
  8. salam..

    dah join..

    http://syu90contest.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    syuhadasalleh@gmail.com

    tQ

    BalasPadam
  9. http://liyachentaungu.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    emel : marlianamuhammad@gmail.com

    Yeyy :)

    BalasPadam
  10. hye as..

    saya da join...

    ini url saye :// http://chentadea.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    emel : cikdonat@yahoo.com

    fb : Donat Scha Jayzee

    :)

    BalasPadam
  11. http://halissaharun.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    emel: halissa89@gmail.com

    done!!

    BalasPadam
  12. hi, sy join =)

    http://dilalats-contest.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    dillaida@hotmail.com

    BalasPadam
  13. salam, join sini ;)

    http://fiqrakendet.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    fiqra91@gmail.com

    BalasPadam
  14. kite dah join! hehe

    emel: dhieranottie@gmail.com
    link: http://dhiera-nak-kahwin.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-and-groom-tu.html

    BalasPadam
  15. emel: misz_ieka@yahoo.com

    http://sotheliliwedsthebee.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    :)

    BalasPadam
  16. join sini

    http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/contest-saya-mahu-t-shirt-bride-groom.html

    emel : azminanordin@yahoo.com

    BalasPadam
  17. as! sy dh join.. hehe

    http://pinkyheart02.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    pledge_green@yahoo.com

    BalasPadam
  18. http://raihalism.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email: fraihana124@gmail.com

    BalasPadam
  19. As, sy pn nk jgk!! Hehehe.

    http://adiaz86.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html?m=0

    Pape email sy at adiaz_gemini@yahoo.com. Thanks As!

    BalasPadam
  20. As, sy pn nk jgk!! Hehehe.

    http://adiaz86.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html?m=0

    Pape email sy at adiaz_gemini@yahoo.com. Thanks As!

    BalasPadam
  21. join..!!..

    http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email : niesaNorzanisa@gmail.com

    BalasPadam
  22. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  23. Join :)

    >>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  24. email :- farra.atiqahizzaty@gmail.com
    fb :- Farra IzzaTy

    BalasPadam
  25. Abg As.!! Saya Join !

    http://aimancool99.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    emel : aimantriplea@gmail.com

    BalasPadam
  26. Darwish join yer ...,

    emel : hajjatuldarwisyah@ymail.com

    Link Entry : http://budaxmatacomey.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-dan.html

    BalasPadam
  27. saya dah join!

    http://puterigaban.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email saya : msyunnsein@yahoo.com.my

    tenkiu! :)

    BalasPadam
  28. cik as, kte dah join..

    thnx ye :)

    http://sitinoorhaniza.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. errr..lupa nk letak email..hehe

      siti_noorhaniza@yahoo.com

      thnx! :)

      Padam
  29. Saya join

    http://menariksanasini.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email - cemmomile@yahoo.com.my

    BalasPadam
  30. http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
    join jugak..:)

    BalasPadam
  31. ira dah join contest as...:)

    http://ira-rahimatul.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email : bestow88@yahoo.com.my

    BalasPadam
  32. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  33. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  34. join
    http://giftcikbunny.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
    email: imafahima@yahoo.com

    BalasPadam
  35. Hi as , saya join :)

    http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/06/saya-nak-baju-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  36. Lupe , nuratiqahnajihahzakaria@yahoo.com

    BalasPadam
  37. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  38. ieraassyiera@gmail.com

    http://thisforjoin.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    hopefully layak :)
    id follower : ieraassyiera.blogspot.com
    id fb : Definitely IeFa

    BalasPadam
  39. salam amy nak join contest niy

    http://amysembeyy.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    oke tq ~

    BalasPadam
  40. join

    http://mylifealiana93.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    alianaazman@yahoo.com

    BalasPadam
  41. amy na join contest niy :)

    http://amysembeyy.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  42. nk join!!!^_^

    http://chocolateholic4eva.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    Follower blog as yg ke 284
    Follower blog sponsor yg ke 51
    Id fb: izzeyqa.8165

    BalasPadam
  43. http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email : ucena_izra@yahoo.com

    BalasPadam
  44. Salam...saya dah join...

    http://rosysharzforever.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email : icey_shygirl@yahoo.com

    terima kasih ^_^

    BalasPadam
  45. Hai As, saya dah join this contest ^_^

    http://blognorsahirah.blogspot.com/2012/06/contest-saya-mahu-t-shirt-bride-groom.html

    Nama: Nor sahirah Binti Abdul Raof
    email: sahirah89@gmail.com

    BalasPadam
  46. join :)

    http://appleshera.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email : appleshera@gmail.com

    BalasPadam
  47. as, nisa dah buat entry and follow blog serta like Homemade T-shirt

    http://kurniact.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-and-groom-tu.html

    email :sitihanisahzaini@yahoo.com

    Ada ubi ada batas,saya dah join sila balas.hehehe

    BalasPadam
  48. hadiah tu sebijik macam gambar ehh ?

    BalasPadam
  49. done =)

    http://syazuani89sss.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    bluemercury89sss@gmail.com

    BalasPadam
  50. Kita join sini (^___________^)v hope boleh menang tshirt free <3

    emel: busymonkey07@gmail.com

    http://freebiesuzlin.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    id follower: #ciksuzlin

    id fb: Cik Suzlin Azreena Nordin

    BalasPadam
  51. Email : azrin_387@yahoo.com

    http://yesung-suju.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  52. as, nuha terlambat baca entry as smpai habis. sobs2. hopefully termasuk dalam 50 yg awal :)

    hayatihanisah@gmail.com

    http://nuhahayati.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  53. hye as...sy join contest ni...

    http://mylifetimeever.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email: iesya_sweetie@yahoo.com
    fb: http://www.facebook.com/chichisyuhaidah.khalid

    BalasPadam
  54. hi As. salam perkenalan. Emil dah join ;) tq!

    http://blingblingwedding2012.blogspot.com/2012/06/saya-nak-baju-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email: blingblingwedding2012.blogspot.com

    BalasPadam
  55. salam.K.atie singgah tuk memeriahkn GA yg sdg berlangsung ini.Dan semoga ada rezeki di sini.Aminnnnnn

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    ID:azatiesayang
    ID FB:kak yang
    Email:azatie_sayang7071@yahoo.com.my

    Terima kasih.

    BalasPadam
  56. http://gulahatimama.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email- seain1974izan@gmail.com

    BalasPadam
  57. salam,join juga =)

    http://zero6september.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email : twentytwodecember@gmail.com
    id fb n follower : imie fatiema

    jom jemput singgah blog.

    BalasPadam
  58. join

    http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email : fieda.rafli@yahoo.com

    BalasPadam
  59. email: smile_fa94@yahoo.com
    id follower: farah fadzil/milo
    id fb: NurFarah Sf

    link entry: http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  60. adakah saya terlambat .. mcm terlambat je ? :D kih2 ..

    harap2 below 50

    http://www.amercorner.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  61. Dah follow and like :D
    Diana join ea
    http://ftndiana.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email : ftndiana@ymail.com
    facebook : Fatin Diana

    BalasPadam
  62. Assalamualaikum...salam kenal..
    saya xnak hadiah..kebetulan tertengok segmen ni..datang melawat dan ziarah...

    salam ukhuwah fillah..^_^

    BalasPadam
  63. sy nk join =)
    http://mizzniya.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  64. Yeayy anys follower ke 300 . haha .
    btw anys join .
    http://aneyzsamsudin.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  65. oppps..tertinggal emel plakk..sorii

    neptunegurlz_89@yahoo.com

    http://mizzniya.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  66. cik lynn joined...=)

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    id follower : cik lynn
    id fb : cik lynn linda
    emel : lynnhana90@yahoo.com

    BalasPadam
  67. http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    iera_pasha@yahoo.com

    BalasPadam
  68. Salam,

    Saya dah join...

    http://rosysharzforever.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    emel : icey_shygirl@yahoo.com

    Balas.

    BalasPadam
  69. http://syahmimeon.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    www.syahmipoyo15@gmail.com

    BalasPadam
  70. http://ierameon.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    iera.meon@gmail.com

    BalasPadam
  71. http://cetory.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    syafiq_dayana12@yahoo.com

    email fb(syafiq_848@yahoo.com)

    BalasPadam
  72. join :)
    http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
    id fb : syafiqah screamo
    id follower : syafiqah

    BalasPadam
  73. http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email : zatiserenade@yahoo.com

    BalasPadam
  74. join !!

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  75. ouuppSS ! email : mizzpurple92@gmail.com

    BalasPadam
  76. Salam As..

    pengantin lama pun joint jugak..hehe

    http://chintahati81.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  77. saya join.. ^^"

    http://cikecasikecik.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    emel : cikecasikecik@gmail.com

    BalasPadam
  78. joined

    http://ekynyoana.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email : ekyn_yoana@yahoo.com.my

    BalasPadam
  79. http://akuazwa.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html


    nurwazz91@yahoo.com

    join ye :)

    BalasPadam
  80. Salam ??? ain dh follow....... hrp2 dptlh t-shirt tu ,aminnn......

    nie email ain - starz_geng@yahoo.com

    http://catatankehidupanain.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  81. SALAM..sy join : diarisedetiklebih@gmail.com

    entry : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    TQ

    BalasPadam
  82. saya dah ikot syarat2 wajib tu. hehe

    http://supermiza.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email: nsharmiza@gmail.com

    BalasPadam
  83. email : suju4eva22@yahoo.com

    entry : http://ryeowooklovers.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    saya join :)

    BalasPadam
  84. JOINNN
    http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  85. salam .. join sini :)

    http://yuyunsibuncit.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email : yuyun_9435@yahoo.com

    BalasPadam
  86. http://eiyfacyunk.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    iffah join :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. lupa emel pulak :D
      ichi_michi97@yahoo.com

      Padam
  87. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  88. http://bloghadifahsabri.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    e-mel : sorfinaalya@gmail.com

    BalasPadam
  89. http://umikasum.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    EMAIL: yumida00000@gmail.com
    ID FB: Yumida Huda

    FOLLOWER KE 315

    BalasPadam
  90. Nyue join...tentang cinta follower ke 326, sponser ke 87 dah like fb...id:Nurul Yue

    join : http://nyueyien.blogspot.com/2012/06/nyue-mengedik-join-content-wow-hope.html

    nyueyien@gmail.com

    BalasPadam
  91. cepat sgt pula letal title, nie yg baru

    http://nyueyien.blogspot.com/2012/06/nyue-mengedik-join-content-wow-hope.html

    BalasPadam
  92. Assalammualaikum...done my part :)

    http://z4ti.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email: ferrero_roche4@yahoo.com

    BalasPadam
  93. Join sini..(: hope masih sempat..

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email : fiqah_chokollis@yahoo.com

    BalasPadam
  94. Assalammualaikum,
    Done my part...:)

    http://z4ti.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email: ferrero_roche4@yahoo.com

    BalasPadam
  95. http://faragablog.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
    email : chicky_068girl@yahoo.com.my

    BalasPadam
  96. join :)
    http://bubugijo.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    Emel :- nurdiyanah_98@yahoo.com

    BalasPadam
  97. syiera join

    http://cutelikebee.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    emel :syira_sya02@yahoo.com

    BalasPadam
  98. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  99. join ,,

    http://miera-akmalina.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
    emel : myra_pinkygurlz93@yahoo.com

    BalasPadam
  100. saya join~

    http://farakmal.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
    email : farafiza_068@yahoo.com

    BalasPadam
  101. adam_zailani24@yahoo.com

    http://imma-superman.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    Berharap sangat masih sempat.Done ikut syarat

    BalasPadam
  102. email : dielanov96@gmail.com / dilla_nurul07@yahoo.com
    http://dielanov96.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  103. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    nabilamedan@yahoo.com
    id fb & blog : Nabila Medan

    BalasPadam
  104. http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html


    Harap lah boleh dapat! :)

    Email : nurulfarain_01@yahoo.com

    BalasPadam
  105. cik nadiah suda join..
    mintak2 sempat lg:)

    email : nadia_soyabean@yahoo.com

    http://nadiahpuyad.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  106. http://nanodhirora.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    saya join :)

    BalasPadam
  107. http://nanodhirora.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    saya join :)
    email : nad_hira24@yahoo.com

    BalasPadam
  108. http://me-tension.blogspot.com/2012/06/ga-saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    Harapharap sempat join GA nii :3

    BalasPadam
  109. baru nak join..haha

    http://al-suria.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    shuria3@yahoo.com

    BalasPadam
  110. join. follower ke 346

    http://quraistory.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email: norquraishia@yahoo.com

    BalasPadam
  111. Salam As,

    Dh join contest..Mintak2 ada harapan jadi top-50 =)

    http://thedaythatwebelongtogether.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    azu_faisha135@yahoo.com.my

    BalasPadam
  112. Salam As,

    Saya dah join n hopefully dapat jadi top-50 =)

    http://thedaythatwebelongtogether.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    azu_faisha135@yahoo.com.my

    BalasPadam
  113. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    Email: che_rosliza78@yahoo.com

    BalasPadam
  114. hai as.. sy baru nak join contest. huhu. hope dapat! :)

    http://miasherminah.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    sharmiazara@gmail.com

    BalasPadam
  115. http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    id- nono lu
    fb - kanata haruka

    erihakuren@gmail.com

    BalasPadam
  116. i da join.....

    http://miasherminah.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html

    BalasPadam
  117. sy dah join..............

    http://farid87.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email : farid.teh87@yahoo.com

    BalasPadam
  118. sy dah join....

    http://faridteh87.blogspot.com/2012/06/saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email : farid.teh87@yahoo.com

    BalasPadam
  119. sy dah join, follow~~~~
    http://rainbowsweetdream.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
    email:fannypf88@yahoo.com.my

    BalasPadam
  120. join'
    http://rainbowsweetdream.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-t-shirt-bride-groom-tu.html
    fannypf88@yahoo.com.my

    BalasPadam
  121. join

    http://bertuahx.blogspot.com/2012/06/saya-nak-baju-t-shirt-bride-groom-tu.html

    email: noorlina85@gmail.com

    tqvm

    BalasPadam
  122. CK join ye.

    Id follower-cempaka kuning
    Id Fb-norzie hany

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/06/contest-saya-nak-t-shirt-bride-groom-tu.html

    Email-norzie_hany@yahoo.com

    BalasPadam
  123. Sarah join:)
    Semua syarat telah di ikuti.

    link entry:
    http://sarahdisanadisini.blogspot.com/2012/06/saya-nak-tshirt-bride-groom-tu.html

    email:atharah_kz@yahoo.com

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza