Follow Me

Dah Collect Easel Murah

morning semua...
sihat?
korang sarapan apa tadi?
as tak makan lagi pagi ni...sakit perot..
asyik nak ter o'ok jer..
ceri-ceri lak tu..
huhu...

kali ni as nak menyambung pasal entry yang hari tu..
pasal as beli easel murah RM30 tu..

nak tengok easel as?
huhu...


biasa-biasa jer...
ingat nanti nak cat warna putih..
kalau ada cat lebihan dari cat bilik lah..

untuk photo canvas pulak..
OP as dah bagitau masa kitaorang jumpa hari tu..
as kan dapat 2 poster frame..
as minta 1 poster frame guna gambar pre-wedding..
1 lagi poster frame amik gambar outdoor lepas sanding..
jadi ikhwan akan siapkan dulu 1 poster frame untuk as letak kat easel tu..
so,as tak payah susah-susah nak cari photo canvas lagi..
weeee...
sangat senang hati lor....

masih tercari-cari easel murah?
pergi beli kat Fast Print Malaysia..

dorang bukan je jual easel..
tapi ada buat kad kahwin,guestbook,doggie bag,laterns,wedding slide-show
dan banyak lagi..
boleh lah ke website dorang dan deal dengan Alwani dan Farhad..
dorang ni suami isteri.. :)

6 2008 cinta berkata-kata:

  1. wow..thanks for sharing.. untuk tq tag tu jugak.. tenkiu.. :)

    BalasPadam
  2. as, boleh bagi details easel ni tak? tinggi/ lebar & dot dot dot (yg patut2) :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak.nuha...as tak tahu lah pulak..huhu

      Padam
  3. teringin pulak nak beli easel ni untuk perhiasan rumah. ((=

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je ada..letak gambar kahwin kan :)

      Padam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza