Follow Me

Lepas Rindu

Lama betol tak berblogging macam dulu kan? kadang-kadang rasa rinduuuuuu sangat dengan korang. korang rindu tak? hehehe ;p

entry kali ni as cuma nak update beberapa project wedding as yang sedang as jalankan.

- beading baju nikah (siap akhir bulan 8)
- beading veil nikah (akibat penukaran tema)
- centerpiece (tambah bunga)
- tirai pintu (belum buat)

dalam masa 1 bulan lebih ni, hanya itu sahaja DIY as yang sedang dan akan berjalan.

InsyaAllah, hari Khamis ni as akan naik mahkamah untuk urusan permohonan wali hakim.. berdebar rasanya. yelah, orang tak pernah masuk mahkamah. tengok dalam tv jer citer-citer drama..hahaha

lepas habis urusan mahkamah, as ingat nak teus pergi ambil guestbook as seperti yang as pernah cerita dalam entry ni. [klik sini] tak tahulah macam mana rupa guestbook as. menepati citarasa atau tidak sama-sama kita tunggu yer.. hehehe....

nama dan alamat untuk pos kad kahwin as settle. InsyaAllah, lepas raya ni as akan pos kan pada yang dah bagi alamat kat as.. ada lagi ke yang nak datang kenduri as di Kampung Melayu Subang PKNS, Shah Alam? boleh lah bagi nama dan alamat rumah korang di emel as di ct_norasfiza@yahoo.com.my 

lepas hari Khamis, sudah mula lah countdown kami... dan as boleh lah post gambar-gambar countdown yang kami ambil sama-sama hari tu... berdebar

semoga apa yang dirancangkan, akan berjalan dengan lancar.. dan urusan kami untuk mendirikan masjidNya dipermudahkan.. aamiin..

9 2008 cinta berkata-kata:

  1. amin..xsabar nak tgk pic countdown awk :)
    sy dh dpt tshirt bride&groom..tenkiu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. pic countdown as biasa2 jer...hehehe

      dah dpt dah? welcome dear :D

      Padam
  2. kejap je masa berlalu kan..? hahaha
    nanti dah tinggal 2-3minggu lg x sedar tetiba eh esok dh nk nikah, huhuu~~

    wish u all the best as :)
    kesihatan kena jaga ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu lah suria..dulu as rasa mcm jauh je lagi 200++ hari tu..

      tup-tup sekarang tinggal 50+ hari je lagi..

      insyaallah puan suria..hehehe ;)

      Padam
  3. As..
    wa dah x lama tu
    dup dab dup dab..
    tetttt

    BalasPadam
  4. gutlak as ;)
    berdebarnye!! :D

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza