Follow Me

59 Hari Lagi

Pantas betol masa berlalu. rasa macam magic pulak. as cakap macam ni sebab rasanya macam baru je kitaorang bertunang.. ececece... hehehe

sekarang ni aktiviti DIY as semakin slow.. sebab banyak dah settle sebelum ni. jadi as boleh lah goyang kaki dan badan. macam penari dangdut.. hahaha... haip.!

sekarang ni tengah khusyuk menjahit veil untuk last customer as sebelum as bergelar raja berhari-hari. muahahaha... oh, lupa nak bagitahu, tempahan untuk tahun 2013 as dah buka tau. kalau ada siap-siapa nak buat veil dengan as bagitahu awal-awal eh. sempat.! 

as nak menjemput korang datang ke majlis perkahwinan as nanti... ada yang nak datang ke? hehehe..

kalau korang nak datang majlis perkahwinan as bulan 9 nanti, sila emel nama korang dan alamat rumah korang di ct_norasfiza@yahoo.com.my okeh. :) hehehe

lupa nak bagitahu, majlis as akan diadakan di Kampung Melayu Subang, Shah Alam.

17 2008 cinta berkata-kata:

  1. cpt ny msa berlalu kn..msjlis as kt mne??

    BalasPadam
    Balasan
    1. majlis as di Kampung Melayu Subang..hehe..

      Padam
    2. dekat jela..rasa mcm nk dtg..hihi

      Padam
  2. insyaallah boleh dtg tu..... dekat ngan shah alam

    BalasPadam
  3. Saya nak dtg.... saya dah emel jugak alamat... hehehe (^_^)

    BalasPadam
  4. dkt je kat kg melayu subang rupanya...

    BalasPadam
  5. dekat dngan opis cik mah....nk dtg jg la..hehhee...sibuk2 je kan..

    BalasPadam
  6. wah . dekat betul . hari2 lalu situ balik kerja ! hehe .

    BalasPadam
  7. masa tu kite dtg dgn hubby ye~

    BalasPadam
    Balasan
    1. auaaaww!
      sabar dhieraaaaa.... hahahahaaa

      Padam
  8. wah...menghitung hari ye as....

    BalasPadam
  9. Wah.tahniah.. Nk dtg gak...hehe

    BalasPadam
  10. meh datang :) emel kat as alamat tau..hehehe

    BalasPadam
  11. tahniah dear !! gud job buat diy awal2 :)

    BalasPadam
  12. As, kita pun dok kpg melayu subang.
    nak datang bleh?
    -silent reader-

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh jer...emel kat as nama dan alamat :)

      Padam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza