Follow Me

Lagu Kahwin

Bukan senang nak dapat peluang update blog hari-hari ni.. hoho... hari ni ramai staff cuti. heeeee... semalam as ada beritahu pasal lagu kahwin yang famili as pilihkan.

duluuuu.. as dah siap buat list lagu yang akan dimainkan start dari malam berinai, khatam quran dan sanding. namun pilihan yang as buat tu telah ditolak secara mentah-mentah dengan alasan lagu yang as pilih adalah mengarut. huhu

jadi, as mengambil keputusan supaya famili as yang membuat keputusan untuk memilih lagu-lagu kesukaan meraka. dan rupa-rupaya lagu yang menjadi pilihan dorang adalah dari tahun 60-an hingga 90-an... tiada lagu baru..

dan antaranya adalah lagu yang dinyanyikan oleh...

Sanisah Huri
A.Ramlie
Hail Amir
Uji Rashid
Les Sekinchan
L.Ramlie
Alleycats
Siti Nurhaliza
Mariah Bachok
Kassim Selamat
Razis Ismail
Anita Sarawak

tapi jiwa muda as ni cewahhhhh, rasa sedap pulak lagu-lagu ni.. hehehe....

kalau korang nak jugak download lagu-lagu kahwin, boleh lah layari link ni.. [klik sini]

direnjis-renjis..dipilis.. ditepungi lah tawar...hai beras kunyit ditabur..lalalallaa..... ;p

3 2008 cinta berkata-kata:

  1. thank you for the link :))

    BalasPadam
  2. Boleh jd rujukan nie bila time nak cari lagu kawen..hehe =)

    BalasPadam
  3. yela..semua lagu2 lama~ kemain lg

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza