Follow Me

Si Putih Dan Si Merah

Alhamdulillah... kasut sanding dan kasut hantaran as a.k.a kasut post-wedding as dah siap. yeayy..!

bagi yang pernah ingat pasal entry kasut hantaran a.k.a kasut post-wedding [klik sini], as tak ada mention siapa orang tu kan?

Alhamdulillah.. as masih berpeluang untuk bekerjasama dengan Aleng Tohara untuk kasut hantaran as.

seperti yang sedia maklum, kasut resepsi as jugak datang dari designer yang sama.. Aleng Tohara.. [klik sini]

nak teaser ke? kalau korang rajin, pergi tengok kat Facebook Aleng Tohara. as online pun guna hp je.. hp lak tak canggih. muahahaha.... Insyaallah, hujung bulan ni as pick up si putih (DUA AS FIZA) as tak tahu kenapa Aleng letak nama macam tu.. huhu dan si merah (JUWITA).

entry dulu dah hilang.. nak upload gambar satu persatu jenuh as. tunggu as pick up kasut ye.. as buat entry baru ye.. maap semua..

10 2008 cinta berkata-kata:

  1. dh g tgk fb aleng tohara.. hehe. kalau betul la kasut tu... cantiknyaa.. suka yg merah tu~ cantik betul...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kasut merah tu nama JUWITA, yes. itu kasut as.hehe...as amik design kt internet mcm dlm link kat entry tu..kiki ;)

      Padam
  2. Jth cinta trus as kt kasut awk..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kat kasut jer? kat saya? hehehe...

      Padam
    2. Hehe.nti en.naruto jeles kang..as,sewala kst tu kt sy nti.hehe

      Padam
    3. kalau dia jeles tu mknanye dia dah buang tebiat.kikikiki...

      boleh je awak... :)

      Padam
  3. cntiklah as kasut tu..lbh2 yg warna merah....cntik sgt...brapa ek as tempah untuk dua kasut tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih awk..malu lah nak cakap kat sini.. ermm..7rat utk 2 kasut tuh..

      Padam
  4. cantik yg merah tu as. howt!!!

    BalasPadam
  5. cantek gile yg merah tu.adoiii..seb bek dh beli kasut.haha

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza