Follow Me

Save The Date?

hai korang...

ada benda ni nak tanya...

selalu orang buat wedding countdown kan? itu biasalah... 100, 99, 97........... 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1...

tapi kalau save the date... kita nak ambil tarikh kita nikah keeee...atau tarikh majlis resepsi?

konfius lah di situ...

ada siapa-siapa boleh jawab? hehehe..

sebabnya, hari Ahad ni as nak pergi Kerling, Kuala Kubu.. nak kemana lagi kalau bukan ke rumah Incik Naruto. kali ni nak pergi temankan dia pergi beli barang hantaran dia. biasalah lelaki, semua kerja lambat. huh.

ingat lepas balik dari beli barang-barang tu as nak pergi sungai.. nak pergi ambil gambar wedding countdown lah kononnya...

tak guna photographer mahal-mahal okeh.. as guna kamera kompak as dan beberapa props pre-wedding yang tak jadi tu jer.. jimat. :)


8 2008 cinta berkata-kata:

  1. Cntik gak pic tu..kalo sy tarikh nikah..wat dua2 pun bleh kn

    BalasPadam
  2. syaz count the date utk hari nikah..lebih afdol =)

    BalasPadam
  3. macam better tarikh nikah aje :)

    BalasPadam
  4. Tarikh nikah! sebab tarikh ni yang paling bermakna untuk kita. detik bergelar seorang isteri

    BalasPadam
  5. kite kire ikut tarikh nikah~

    BalasPadam
  6. slalunya org buat tarikh nikah.... hehe

    BalasPadam
  7. oo...gn tarikh nikah ke..xterpk plak.buln dpn nk buat jgk pre wedd.thnks for info..=)

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza