Follow Me

Saya Dah Sedia :)

yuhuuuu...

as dah ready untuk di cocok.. hahaha...

tadi as call klinik kesihatan kat Shah Alam untuk buat HIV Test.. ingatkan nak pergi akhir bulan ni.. tapi orang klinik tu cakap 23hb ni je ada kosong. tapi as tak dapat nak pergi 23hb ni.. so, as minta bulan 5. dan dorang minta call semula akhir bulan ni..

untuk Incik Naruto as suggest kat dia buat kat Klinik Kesihatan kat Kuala Kubu Bharu. sebab dekat je dengan dia.

dan berita baik yang membuatkan as jeles sangat.

klinik kesihatan kat sana tak payah buat appoinment. datang je bila masa korang suka dari hari Isnin sampai Jumaat... terus isi borang dan siap.! tak sampai 5 minit je kata akak tu. jam dari pukul 8pagi - 11.30 pagi / 2 petang - 4 petang.

senang kan?

hmmm.. -_-"

ni yang rasa aku nak terbang ke sana ni.. lepas habis buat test balik lah naik ktm kesayangan aku tu. kan?

tak aci.. tak aci..

tapi kalau as pergi sana pun sampai tentu pukul 10 atau 11.. jalan lagi jem.. nak tunggu ktm lagi. kompom ramai orang kan. Incik Naruto bukan jenis suka amik cuti kalau tak ada benda urgent. lagi pun dia sekrang bertungkus-lumus mengumpul duit kahwin..

biarlah.. as taknak susah kan dia terkejar-kejar amik as.. hantar as balik.. pergi kilang balik. kesian telinga capang aku tu.. haha

sapa yang belum buat HIV Test lagi? jom pergi sesama... teman as ke.. kang kalau takut leh gigit korang. haha

22 2008 cinta berkata-kata:

  1. as, sy pun nak buat kat KK Shah Alam, macamane eh process nye ? kena ada borang dari JAIS ke atau pegi je Klinik kesihatan shah alam tu ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. proses dia senang je ain.. call KK SA, nti dia minta nama penuh dan ic utk appoinment. borang KK bagi, so tak payah pergi jais lagi untuk amik borang.. :)

      lepas buat HIV Test, boleh lah siapkan permohonan nikah.. :)

      23hb ni kosong.. ain boleh lah pergi... 6 bulan valid HIV Test ni.. :)

      Padam
  2. tu la as dd buat kat klinik kesihatan kkb la.mmg x ramai org.tp agak menunggu jugak la. mmg g direct je xyah appointment. Suh encik naruto g ari rabu, sbb kurang sket ibu hamil time tu.huhu.
    nape as wat entry ni lambat sket kalo x leh g ngan dd.dd leh amek kt ktm.blk leh hantar sbb aritu dd mmg menuju ke arah subang past siap HIV test.huhu.xde rezeki nk jmpa as

    BalasPadam
    Balasan
    1. kenapa? kenapa? kenapa????


      kenapa lah as tak keluarkan entry ni awal-awal.

      Padam
    2. kerana cinta itu buta.
      aiyak xdo kaitan
      heheheh

      Padam
    3. hahaha...dd asal sana ker?

      Padam
    4. dd keje kt sini.asal perak dear

      Padam
  3. wah...bestnye..hehe..sy xleh wat lagi..lmbt ag..hehe..

    p/s: bakal beribu mertuakan org kelantan ek???

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak apa..nti dah kurang 6 bulan boleh lah buat.. :)

      kelantan?jauhnya awak teka.. ibu mertua as org hulu selangor jer.. hehe

      Padam
  4. kalo as nk wat kt kk seremban pn buleh.. tp sy pn dh lepas gak.. Hihi.. slamat dcucuk kawan!! (^___^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak.ucapan tuuuu....takutt...hehehe
      harap2 dpt doc ensem..lega sikit...;p

      Padam
  5. As.... as ade simpan number KK Shah Alam tak ? nak buat la 23 hb ni,,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada2...
      ain call nombor ni eh..

      03-55186531

      Padam
    2. thanks As... rasa nak peluk2 As. thanks sangat tau, :)

      Padam
  6. as hiv test bukan boleh buat 3 bulan sebelum ke? or 6 bulan sebelum? konfius da nih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. nuha,valid 6 bulan jer..tp lebih afdal buat 3 bulan sebelum mjlis..hehe..

      Padam
    2. ha..btul3. nuha dah lupa. tq as :) :)

      Padam
    3. nuha dah pergi? jom sesama :)

      Padam
  7. alamak as. macam takut je kita nak cucuk nanti. boley tak kalo tak nak? hehehe. :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. as pun takut.sb as mgkin pergi sensorang.. jom kita g sesama nak? :)

      Padam
  8. as..akak pon tak pegi lagi..call tak, ape pon tak..tapi nak kawin!!!hahaha..anyway, tq as for the entry..senang akak..hehe..

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza