Follow Me

Next.!

hehehe.. bosan..

tak do buat apa ni... jenjalan kat google.. cari idea-idea bernas untuk memuaskan nafsu sendiri untuk wedding sendiri. lepas tu bila tak jadi rasa membazir kan? itu aku lah tu. heh.

seterusnya edisi diy centerpiece...

kawasan rumah as boleh muat 10 khemah sahaja, tapi rumah as tengah-tengah. jadi mama as hanya amik 8 khemah sahaja.8 khemah tolak dengan khemah meja makan beradap dan khemah VIP tinggal 6 khemah kan?

untuk khemah VIP as tak payah runsing-runsing nak buat centerpiece sebab kat setiap meja dorang ada set dome. untuk meja makan beradap as butik dah bagi hiasan fresh flower dan meja potong kek. so, settle. tinggal as mencari idea macam mana nak menceriakan meja makan tetamu.

memandangkan meja makan tetamu ada 24 meja dan kesemuanya adalah meja bulat, jadi as rasa better kot as letak centerpiece. bagi nampak nice kan.

mula-mula strugle jugak as mensurvey pasu macam Enul beli kat Ikea... disini cantikkan pasu tu? berkenan as untuk buat centerpiece. lepas kahwin boleh guna pasu tu buat tanam pokok bunga. heh. rajinnyaaaa..... hehehe.. tapi enul kata pasu tu macam dah tak ada, tapi untuk kepastian enul suruh pergi Ikea.

memandangkan entah zaman bila as nak pergi, as mencari alternatif lain... paling senang dan jimat..

ye.. as akan buat centerpiece dari bahan terbuang..

p/s : hari-hari kena beli botol air..

6 2008 cinta berkata-kata:

  1. suker...jimat n cool...so..jom kita rjinkan diri diy kan..hehhe...


    http://sunflowergo2.blogspot.com

    BalasPadam
  2. as,
    enul ada g sbelum pindah ipoh..
    ada lagi pasu tuh!!!g la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeker? baper eh 1 enul?

      Padam
    2. harga masa tuh sma lagi..99sen sbiji..

      Padam
  3. wah..cam menarik je..tak sabar nak tgk hasil DIY :)

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza