Follow Me

Tak Ada Entry?

Hai korang... blog closed? hehehe... bukan apa, as rasa macam tak ada benda nak update kat korang untuk beberapa hari ni..

sebabnya?

gambar dalam kamera tak transfer lagi.. tak edit pun lagi.. benda yang ada pun as tak amik gambar lagi. huhu.. malas nyaaaaaa....

hihihihi.. maaf lah yer..

cumanya, as nak cerita sikit lah aktiviti as minggu lepas... tapi tanpa gambar lah yer.. gambar dalam kamera.. dah cakap tadi kan? hehehe

mula-mula as dah ngamok.. minggu lepas. sapa yang sempat baca kat blog ni dan ikut Bride To Be kat facebook tahu lah cerita sebenar.. cuma as cerita sikit kat sini, pempuan tu cakap mulut mama as macam sial. suruh pulangkan baju yang mama as beli dia taknak pulangkan. nampak sangat tak malu kan? eeeeiii... manusia jenis apa tu? tapi tak apa.. segala hutang dorang laki bini kat as, as tak halalkan. selagi dorang tak bayar macam mana dorang janji dulu selagi tu hidup dorang susah dan sentiasa tak cukup. dan as memang takkan maafkan dorang dunia akhirat. as menyesal bagi muka dan baik dengan dorang.

okeh, habis dah.

minggu lepas as bawa mama as pergi jenjalan kat Plaza Alam Sentral.. as pergi Nagoya nak cari kain untuk veil. tapi as jumpa 1 warna jer.. lagi 2 warna as terpaksa pergi Jakel Shah Alam.

macam biasa, bila dah masuk Jakel.. sawan terus datang. lagi-lagi kat mama as lah. hahahaha... first time mama as masuk Jakel. terus mama as grab 2 pasang baju kemeja batik lelaki, kain batik, kain untuk baju mak pengantin.

kenapa yer mama beli baju kemeja batik lelaki?

mama nak semua ahli keluarga belah as yang lelaki pakai batik.. sebab perempuan kan pakai kain batik. so, ada persamaan di situ.

tapi kalau nak pakai kemeja pun boleh.. tapi kemaja kelabu. kemeja batik yang mama beli tu pun warna kelabu dan ada purple-purple sikit. khas untuk atok dan adik-beradik mama.

cerita seterusnya?

as akan seponsor veil nikah bulan 4 ni kat seorang lagi bakal mak sedara as.. warna kuning air. sekarang ni as tengah proceed veil untuk Atiqah Nasir warna cream. di sini

apa? gambar?

kan dah cakap tadi.. hari ni entry tak ada gambar.. hehehehe ;p
nanti as upload ye sayang ku...

buat pengetahuan korang.. semalam secara rasminya as dah buka 1 page untuk koleksi air tangan as.. cewaahhh... hehehe

korang search jer kat FB Chantek by As..

jangan lupa LIKE tau.! :D

pasal mini pelamin di sini dah settle... Insyaallah as akan amik dengan RKM.. weeee....

13 2008 cinta berkata-kata:

  1. wah tahniah as..dlm sakit ati ade gak yang hepi kan;) semoga maju jay!! kte nak g like skang!:P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..thanks sayang :D

      Padam
    2. as, dh search takde pon :(
      cu bg link :)

      Padam
    3. tak silap as... hehehe
      www.facebook.com/ChantekByAs

      Padam
  2. saper2 yang masuk jakel mesti kena sawan..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahu tak apa enul.. jakel dah lah tgh sale sekarang..best3..

      Padam
  3. Sy pun tak jumpa kat fb..
    As kne bg link la kt entry ni,hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni link dia... :)

      http://www.facebook.com/ChantekByAs

      Padam
  4. Sy pn search kt fb tapi xjmpe pn..
    As kne bg link la kt entry ni..sng ktorg na like :)

    BalasPadam
  5. wah as, rumah kebaya malaysia! kelasss gituw

    BalasPadam
    Balasan
    1. nuhs,RKM punya mini pelamin RM 350.. tu yg as rasa nk grab tu.. comey pun comey..

      Padam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza