Follow Me

Dah Boleh ON Mood Bridezilla Tak?

Hai korang... :D dah sarapan ker?

as ni kejer kat opiz dah macam kejer kat bilik mayat.. sejukkkk bukan main.

korang dah tengok widget kat sebelah tuuuu..?

OMG..OMG..

benda banyak yang tak settle lagi ni... tak tahu lah kenapa sejak kebelakangan ni as terlalu 'rajin' untuk buat prep wedding as.. asyik menjahit veil orang jer.. sebab veil sendiri dah siap

tapi Insyaallah.. yang nak di settlekan tu sikit je sebenarnya..sebab semua dah ada depan mata.. tinggal buat appoinment, bayar 50%, dan survey sikit-sikit.

hal nikah Incik Naruto tolong fikirkan.. Incik Naruto dah pesan awal-awal.

borang nikah hantar 3 bulan sebelum.

baik lah pakcik.. den dongar...

InsyaAllah, esok as nak pergi survey set bilik kat Famista Trading.. dengar kat sana murah-murah dan free penghantaran untuk area Klang..

pagi tadi sebelum as pergi kerja, mama as dah bagitahu dah..

kakak, kita g summit minggu depan lah yer.. ko pun dah gaji..

ohh..pasal doorgift ker? okeh.. eh,ma..ma bila lagi nak pergi Klang?

kenapa?

kakak nak pergi cari set bilik kat sana..

kat mana?

dekat dengan pasar jawa tu.. kita kan naik atas kan? sebelah kanan kan ada pasar jawa dan masjid baru tu kan? dia belah kiri...

nanti mama tanya ayah..

kita g esok tau ma...

kalau korang nak tahu, Famista Trading ada iklan dia kat majalah pengantin.. boleh tahan jugak lah harga dia. ada komen-komen sebelum ni cakap boleh dapat bawah 1k kalau pandai deal.

antara yang nak di settlekan bulan ni adalah set bilik, doorgift tetamu dan VIP, butik, kad kahwin dan mini pelamin.

mama as pun dah setuju nak bawa as pergi kedai Rumah Kebaya Malaysia.. famili as je yang tahu bab jalan-jalan ni... as mana reti.. nama je orang Shah Alam.. tapi bila orang tanya, ternganga-ngaga.. hahaha

10 2008 cinta berkata-kata:

  1. oklah tu...byk yg dah deal..hehe..doa nurin hope evthing going in smooth :)
    now dari skrg nurin dah wat benda kecik2 metot2 tu...wpun simple je tp yg kecik2 tu lah yg kene kiter dulu kn..hehe..wpun kawen lmbt lagi :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. as pun dulu macam awak..settle kan yg kecik2 dulu..

      terima kasih sayang :D

      Padam
  2. waahh!!
    nak ikut beli katil perantin!!huhu..sronok la dier nak beli barang bilik perantin..gudluck dear..nanti share harga yer..!huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. debaq ni sayang...

      okeh,nti as dah letak deposit as share dgn korang :D

      Padam
  3. wah..dah boleh start berdebar ni :P

    BalasPadam
  4. wah, seronoknye, banyak boleh setel. good luck dear!

    BalasPadam
  5. sabaq! sabaq!
    hahahaa.. ;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. as dah mula tido lambat dan sakit kepala...huk huk huk :(

      Padam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza