Follow Me

Kasut kahwin Dah Siap.!

update entry secara pukal hari ni..

as baru dapat mesej dari Aleng Tohara.. yang mengatakan bahawa kasut sanding as dah siap...

wahhh...tak sabar giler kot nak pergi tengok dan pakai.. haha.. over

seperti sedia maklum, Aleng Tohara merupakan MUA masa angkasawan kita nikah dan dorang menggunakan khidmat Aleng masa Pre-Wedding jugak..

as nak gunakan khidmat wedding planner yang mahai-mahai tak mampu lah den.. yang den mampu, ini je lah.. kasut kahwin dari air tangan Aleng.. hehe..

jadi lah kan.. dari aku kempunan nak pakai dari air tangan designer...

bagi yang belum baca, boleh baca di sini dan di sini...

entah macam mana lah rupa kasut aku.. aihhss... takut tiba-tiba kaki terbesar macam mana? aduhh.. haru aku.

18 2008 cinta berkata-kata:

  1. alala...bestnye...as buat berapa pasang??nak tnye range harga die berapa ek??hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. as buat sepasang jer..sebab as tak ada majlis bertandang.. range dari RM 250 dan ke atas..tertakluk pada design.. :)

      Padam
  2. owh...kire oklah tu..hehe..bestnye..nnti kasi tunjuk boleh..hehe..kalo xmo org tgk kasi kat sy je..hehe..sy ni nk cari kasut yg comfort bile pakai..hehe..leceh kn?

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe....mana ada leceh awak,biasalah tu..as pun kalau boleh nk cari kasut yg selesa sbb kita kena pkai 1 hari..hehe...

      tapi kasut kat aleng ni semua 2 inci setengah dan ke atas.. :)

      Padam
    2. biasalah tu..kawen kene pakai tinggi2 sikit..hehehe :)

      Padam
    3. hehehe..harap2 tak terpeleot..

      Padam
    4. hehe...bygkan sy jarang gile pakai kasut tinggi ni..haha..kompem2 terpeleot gak

      Padam
    5. as..td sy inbox aleng..tnye pasal kasut die..hehe..dia salah phm..ingt sy ni amik tempah kasut dari die tuk customer sy..hehe..tp sy mention nama awak td..hehe..ala...ni gara2 profile pic fb sy sy letak banner contents..hehe

      Padam
  3. bestnyer..
    merasa ada designer kasut sendri..ouwchhh...kelas gitu..hehhehe

    BalasPadam
  4. wah. seronoknya dia. mesti cntik kan handmade.

    BalasPadam
    Balasan
    1. seronok..tp dlm diam takut jugak..takut kaki terbesar ke...hehe

      Padam
  5. x saba nak tengok hasil jugak~hihi

    BalasPadam
  6. tak sabar nak tgk kasut sanding as.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..sabar..sabar....as takut ni...hehe

      Padam
  7. nanti jgan lupe teaser k..nak tgk >.<

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza