Follow Me

Official Wedding Stamp

lagi sekali entry..
huhuhu..
sebenarnya entry ni telah di draf..
cuma gambar je belum isi..
so,korang layan je lah ekk.. ;p

seperti entry yang lepas-lepas...
dan entry yang baru jap tadi as post
tentang tq tag yang dhiera kata murah..huhu

korang ingat tentang entry design rubber stamp yang as suruh pilih tu?

as tak jadi buat dengan Black Red Art Studio ..
sebab malas nak berulang-alik dari Subang ke Shah Alam..
padahal dekat je kan..
huhu..
dasar pemalas

as buat sekali dengan tempat yang as buat tq tag ni..
dekat pun dekat..
naik motor tak pakai helmet pun boleh..
hahaha....

harga seperti yang korang baca kat entry tadi..
RM14 (kerawang + nama)
esok dah siap..dan dah boleh ambil..

as sebenarnya tak sangka..
tq tag dan rubber stamp as tu Kak Aida dah design..

"lepas kau emel hari tu,akak design suka-suka jer..nama pun guna nama orang..."

bila as tengok design tq tag dan rubber stamp as tu..

simple...kemas...
sukaaaaa... :D
as punya rubber stamp..

bersaiz 2 1/2 inci x 1 inci..
kecik jer..
janji nampak tulisan udah lah..hehe

 official wedding stamp...

as suka main cop-cop ni..
sebab dulu berangan nak kerja kat post office..leh cop-cop..
hehehe

murah jer...
empatbelas hengget.hehehe


17 2008 cinta berkata-kata:

  1. cun :)
    ni yg x sabar nk g wedding as.
    so creative !!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..wedding as simple je fariza.. :)

      Padam
  2. murah2..nnt nk beli jugak rubber stamp nie..hihi

    BalasPadam
  3. cantikkk..:) cam nk buat gk je..hehe..
    nk g wedding as gk..hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..wedding as biasa2 jer... :) nanti as jemput semua :)

      Padam
  4. oh dear.. i nak wat jugak.. kalau kt shah alam tu how much.. diorg bleh designkan jugak eh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. as buat kat Subang Perdana sebab dekat sangat dengan rumah..Rm14 termasuk nama dan kerawang..

      kalau nak saiz besar sikit harga dah lain :)

      Padam
  5. Owhhh...As punya kecik je padanla murah...Fifi punya dah siap...Esok baru nak ambil.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup,as punya kecik jer...sebab terlupa nak mention saiz..so guna je lah mana yang ada..hehehe

      Padam
  6. yg penting cantik & murah kan..hehe

    BalasPadam
  7. hai as...
    subang perdana tu kedai yg mana satu ye?
    cc satu deret dgn bidayah tu ke?

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza