Follow Me

Baju Nikah Dah Selamat

Hai korang...
dah petang baru nak up entry..
tadi internet slowwwwwww...
macam sipot.
hehehe..

berkisar tentang baju nikah lagi..
huhu...
maap...

semalam as ada up entry pasal baju nikah as yang tailor tu tak dapat buat kan?

tapi semalam lepas as habis ngaji..
as terus paksa adik as bawa motor..
cari butik atau kedai yang amik tempahan baju..
mula-mula pergi kedai yang as dah aim lama..
tapi tutup..
teruskan pencarian di tanah Kampung Melayu Subang..
akhirnya....

hehehe....
siap bawa kain tu pergi cari kedai..
niat memang nak tunjuk kat orang tu kalau dia boleh buat atau tak..

hati memang mendesak untuk as hantar baju awal..
sebab?
korang dah baca di sini

haaa..sebab tu lah..
dah banyak kali tukar date..
harap lepas ni tak tukar lagi..
penat tau..
nak kena deal balik dengan vendor-vendor yang terlibat..
buatnya clash dengan B2B lain?
tak haru as?
ciri-ciri yang as terapkan untuk baju nikah as..

mesti ada butang kain kat lengan...

baju kurung moden cekak musang..


kain kembang payung...

tapi akak keda tu suruh buat kain kembang payung dan meleret sikit...
macam dalam gambar..

nanti dah siap as teaser okeh?
dan habaq haga sebenar sekali.. :)

8 2008 cinta berkata-kata:

  1. alhamdulillah..dapat gak as yer..
    kg melayu subang??
    agak dekat ngan umah sewa sy tuh..
    tgh carik tailor jugak niyh..
    okay tak jahitan nyer..hehehe..
    pe nama kdai ni ea..?

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu lah enul..dapat gak..
      yup,kat kampung melayu subang..dekat dengan sekolah agama..

      tak tahu lah okeh ke tak..nanti as review..
      kedai dia lupa...heeeee...

      Padam
  2. xper..agak2 baper lama siap ea..?
    bulan 8 nak raya ,
    byk tailor dah tak trima sbulan sbelum puasa..
    mmg kena carik cepat2...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tailor tu kata bulan 5 ni dia tutup tempahan..sebab dia nak buat tempahan baju raya..orang dah hantar 120 helai baju..

      Padam
  3. mtii cntik baju nikah u dear...

    erin lak x sbr

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza