Follow Me

Nak Beli Easel Murah Tak?

as dah beli dah..
hehehe

hanya Rm30 jer...
korang leh dapat easel yang macam selalu orang buat tu..
macam kat gambar bawah ni..


betol korang..
as beli dengan harga Rm30 jer..

tapi pickup kat Uptown Damansara lah..
sebab dorang tak pos guna pos malaysia..

ohh...citer panjang lebar..
tapi tak cakap pun as beli kat mana kan?
jahat kan as..huhu

korang boleh beli online kat Fast Print Malaysia
easel ni didatangkan dengan 3 warna..

natural colour
dark brown
light brown

as beli yang natural jer..murah sikit...Rm30..
yang dark dengan light brown tu harga dia Rm38..

sebelum korang beli tu..
korang kenalah sign up sebagai member dulu..

dan macam biasa..
isi lah segala maklumat korang..
isi maklumat betol tau..
tak baik tipu-tipu..
hehehe

sebab nanti dorang akan on the spot bagi invoice kat emel korang..

okeh..selamat maju jaya..
ada kena mengena ker?

20 2008 cinta berkata-kata:

  1. Balasan
    1. a'ah..betol tu rara...as tgk kat kedai art pun atas rm80...yg beratus pun ada...tak tergamak lah nak beli..mahai..

      Padam
  2. suka easel. comel kan. rasa nk ltk je kat dlm rumah. hehehehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. as pun suka..haa..boleh kot..letak kt ruang tamu..hehehe..letak gmbr kahwin..wahh...

      Padam
  3. kak long mcm teringin jugak nak beli,,...thnks darling sharing kat sini! :)

    BalasPadam
  4. tq as 4 da info, nnt bole cari..yg pasal stamping aritu pun dh settle..dah siap.hehe..tq tau bg info :)

    BalasPadam
  5. kite dah tempah jugak kt fast print.. tp die ckp skrg xde stock lg... huhuhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup,sekarang memang tak ada stock..as pun kira booking dulu...

      Padam
  6. murah sangat!!!! kite nak beli. klo as nak sewa kan awal pun ok jugak. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..sewa kan? lepas as khwin kot..huhu

      Padam
  7. nak sewa as punye easel bole tak? tapi nuha kawin dulu la plak. wuuuu :(

    BalasPadam
  8. Nak sewa easel boleh? If yes berapa ye? :) my email is firleena@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. awak khwin bulan berapa dear?

      Padam
  9. salam. hi as, awak dah dapat easel awak? awak amik mode: cash - self collect ke? macamana dia contact awak ye? thanks :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai lola.. :)

      saya dah dpat easel saya..saya pick up kat damansara kat depan McD.. dorg dah xbuat pos by poslaju..kena self collect..lepas awak bayar, awak emel dorg detail dan sms dorg. :)

      Padam
  10. hi awak..cmne kite nak contact beli easel ni?

    BalasPadam
  11. come2... B2B..
    nk easel stand murah...
    www.cheelia.blogspot.com
    just RM30

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza