Follow Me

MUA Booked

(menaip sambil makan Subway)

hello bebeh..
ingat hari ni nak pergi masuk duit kat ASB..
baru teringat yang dorang dah tutup akaun..
so,tak dapat lah nak masuk duit bulan ni..

plan nak masuk kat BSN..
tapi orang yang nak bawa ke bank tu tak ada...
cuti..

so,jalan terakhir..duit yang ada tu..
plan nak booking MUA,bayar baju t-shirt yang as tempah tu..
dan ingat nak depo sekali kad kahwin..
tapi ezrix belum hantar emel baru..
so.tunggu lah...

so,alhamdulillah...MUA dah booking..
as dah letak full payment pun.
legaaaaaaaaaa...
(perot pun kenyang..tapi nak mengunyah lagi..)

korang ingat lagi kan as pernah buat entry
pasal MUA range 2011-2012?

dengan rasminya melantik Zatil Bukhari
sebagai MUA as untuk majlis pernikahan as
pada 9/2012..
(cewahhh...dah macam acara rasmi kan..)

korang boleh tengok blog Zatildan hasil makeup dia ..
disini dan disinun..

as suka makeup zatil ninampak fresh..dan natural..
harga pun tak mahal..masih di bawah bajet as la...

as dah minta dengan zatil..
supaya tak mencukur kening as..dan kalau bolehtak mau lah pakai lens..
sakit mata den...
as part mata ni sensitif sikit..
asal lupa je..mesti gosok..

 okehlah..jom kita tengok-tengok
hasil MUA yang as lantik..hehe




* mood : lega....dan boleh fikir pasal benda lain pulak.

8 2008 cinta berkata-kata:

  1. Izyan Helmi : mua biasa2 je izyan...:)

    BalasPadam
  2. miza pun pening pikir pasal MUA ni...tak reti nak cari yang cntik..sebab tak pernah make up..huhu

    BalasPadam
  3. yay! settle dah satu perkara =)

    BalasPadam
  4. okela as..pelan2 jalan setelkan.

    BalasPadam
  5. HazyIsle : biasa2 je dear..hehe..murah jer..RM180 :)

    Mrs irmidrza : mula2 tu as pun pening irmidza...jenuh lah cari yg berkenan..

    FY : hehehe..:D

    Cik Chinta : InsyaAllah...:)

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza