Follow Me

Alhamdulillah

cuba korang tengok ticker kat sebelah tu..
hari ni adalah anniversary kami yang ke-3...

alhamdulillah...terima kasih Ya Allah...
kerana Kau temukan aku dengan hambaMu..

semalam bezday mak Incik Naruto..hari ni anniversary kami..

teringat masa mula-mula kenal dengan Incik Naruto..
perkenalan kami bermula sejak anak buah Incik Naruto..
juga merangkap kawan sekelas as masa form6..
memperkenalkan Incik Naruto dengan as..

masa tu tak silap as,as tengah menduduki STPM..
esoknya adalah kertas Ekonomi dan Sejarah..
tapi as still boleh enjoy lagi..
hahaha..
padahal dalam hati tension sangat sebab 2 kertas yang sangat berat 
berlangsung pada hari yang sama..

lepas as habis STPM..
as menganggur..duduk rumah bina badan..
awal-awal kenal tu Incik Naruto memang kuat sangat mengusik..

sampai satu tahap..dia kongkong as..
padahal kami tak ada apa-apa hubungan..

as pun satu..kantoi ada MySpace..
ramai benor kawan lelaki dalam MySpace tu..
sampai Incik Naruto bagi kata putus

"abang atau kawan-kawan lelaki as tu?"

entah macam mana..
mulut as laju je cakap..

"as pilih abang.."

panggilan abang ni pun ada sejarahnya..
mula-mula kenal dah panggil abang?dasar gatai,miang..(dalam hati berkata-kata)

itulah yang terlintas dalam hati as masa Incik Naruto suruh panggil dia abang..
tapi ikut kan je,,tapi kadang-kadang tersasul gak..
panggil awak,saya..

as akui..dulu Incik Naruto kuat marah as...ada je yang tak kena...
tapi sejak nak bertunang / selepas bertunang..
Incik Naruto kurang sangat sangat marah as..
Incik Naruto lebih kepada dengar..dan beri pendapat..

kami di tunangkan pada 25.04.2010
dan Insyaallah akan diijab kabulkan pada end of September 2012
Insyaallah..anniversary tahun depan kami dah bergelar suami isteri..
:D (muka gatai..)

semoga apa yang dirancangkan berjalan dengan selamat...
aamiin..
as tak sabar nak tengok Incik Naruto pakai baju nikah dengan sampin yang as beli tu..
hahaha

p/s : cnte doakan semoga hubunga kita kekal hingga ke syurga..aamiin

8 2008 cinta berkata-kata:

  1. semoga hubungan as dan encik naruto akan berkekalan. amin~

    BalasPadam
  2. Dhiera : aamiin..terima kasih dear :))

    BalasPadam
  3. semoga hubungan as berkekalan hingga jinjang pelamin,ank cucu dan akhir hayat..

    BalasPadam
  4. SitiNazirah : terima kasih dear :) aamiin...

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah :)

    Semoga kekal hingga ke akhir hayat :)

    BalasPadam
  6. Lysa : aamiin..terima kasih lysa :)

    BalasPadam
  7. tahniah my dear!! semoga berkekalan sampai ke syurga :)

    BalasPadam
  8. Epa : terima kasih epa...aamiin..:D

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza