Follow Me

Doorgift Popcorn Caramel Serendah RM1.00

Hai semuaaaaa...
yeayyy.... Yummylicious dah keluarkan produk baru..

produk apa ye?
jom tengok....
Waaahhhh... sedapnyaaa...

popcorn caramel ni boleh jugak nak order warna-warni... nak order ikut warna tema korang pun bolehhhh...

harga serendah RM1.00?

yeee... untuk tempahan 500 ke atas dapatlah harga RM1.00 sebungkus.

kalau nak amik lebih 500? Tak dapat lagi murah?

of course kita bagi harga super super murah...
yang penting blocked date dengan depo RM50.
oppsss... popcorn ni available untuk bulan APRIL dan KEATAS SAHAJA yeee...
sebab bulan 2 dan 3 ni tersangat pack.

sebarang pertanyaan boleh terusssss hubungi as di 0122421745.

1 2008 cinta berkata-kata:

  1. Masih ada lagi ke popcorn ni???? Utk bulan 10 nnt...

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza