Follow Me

Review & Majlis Cukur Jambul Muhammad Ashraf

Ashraf dah 6 bulan baru nak upload gambar ke as? huhuhu

sejak-sejak jadi ibu ni, blog entah ke mana, fesbuk entah ke mana. boleh dikatakan semuanya entah ke mana. sampaikan password nuffnang pun dah lupa. nyaris-nyaris gak lah tadi password blog pun dah lupa. biasalah urat banyak putuihhhh... hehehe

Alhamdulillah... majlis berjalan dengan lancar dan selesai dengan selamat dan jayanya. Semuanya berkat pertolongan jiran tetangga yang tak jemu-jemu menolong. Syukur... Majlis Cukur Jambul Ashraf as buat dekat rumah mak as. Senang... sebab besar dan mak as ramai kenalan.

kumpulan marhaban kawasan rumah mak as

pelamin cukur jambul dari Janu Couture



antara juadah-juadah yang ada. and of course kambing wajib. hehe

kambing untuk kenduri kitaorg buat 2 jenis lauk. 1 setengah ekor untuk panggang dan lagi setengah ekor buat gulai.



terakhir sekali..persembahkan... hehehe.. gambar kami sekeluarga. kuikuikui.. ashraf ngantok. beso mulut menguap. heeeeeee

terasa kecik je dia time ni. sekarang dah kedabak. rindu time ashraf kecik macam ni...


hai auntieeee...!!!!!!

1 2008 cinta berkata-kata:

  1. Hi baby comel...geram tgok.cantiknyer pelamin die..

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza