Follow Me

Kereta Baru Ashraf

Penat mengemas dari semalam tak habis-habis. Biasalah bila rewang memang penatlah sikit. Lain lah kalau pakai katering kan.
 Time ni korang tengok dia celikkan?

Masuk je dalam kereta terus hilangggg... memang itulah kebiasaannya kalau naik kereta. Itu lah yang senang bawa dia berjalan. Tak banyak kerenah.

Lokasi petang ni kami ke Manjaku Sungai Buloh. Yup, memang as akui dari dulu. Barang-barang dekat Manjaku ni memang murah-murah. Baik pampers, stroller..
Masa ni tengah testing stroller yang Ashraf suka dan selesa. Tapi masa ni dia baru bangun.. tak ada perasaan langsung. Letak sini diam, letak sana diam, letak dalam bouncer pun diam, tunjuk mainan bunyi-bunyi pun diam. Sampaikan mak dia lak yang over.

Stroller yang menjadi pilihan mak nya, ehhh...silap.. pilihan Ashraf dari jenama Sweet Cherry.. harga pun berbaloi dengan keselesaan dan designnya. Tak mahal pun.. bawa 2ratus je.

Ingat nak belikan Ashraf mainan, tapi as tak rasa dia memerlukan mainan lagi waktu sekarang ni. Tunggulah dia pandai pegang barang. Sekarang ni pun dia dah pandai menggenggam tapi antara mainan dan orang sekeliling, dia lebih memilih untuk menyembang dengan orang yang ada di sekeliling dia.

Tak ada mainan. Ashraf perlukan pengetip kuku je. Hehe... tapi maknya penakot. Huhu
Macam tu je la muka dia.. penat kenduri agaknya.. Macam dia lak yang masak.

Ashraf : time kaceh tokmami dan tokdady belikan ashraf kereta baru.. ashraf suka sangat.. :)

6 2008 cinta berkata-kata:

  1. samela..
    kete safiyya pon dari sweet cherry...
    atas sikit je dari dua ratus..

    senang ada kereta ni..
    takdola penat na mendukung je..
    dah le mak paknye suke berjalan..
    hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sweet cherry ni berbaloi dr segi harga n design kn? Design latest tp harga murah..

      Padam
  2. sama laaa kita, takut nak potong kuku baby..
    semua ayah dia yg buat.. hehe (^_^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mula2 tu tgk kuku dia panjang nya...nk potong takut. Kang terkepit daging kang melalak pulak. Alih2 pengasuh dia yg ketip..huhu

      Padam
  3. nmpk sgt dia mamai hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Hehehe...
      susah lah nk tgk dia celik time naik kereta. Mesti hanyut....

      Padam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza