Follow Me

Breast Pump Nak Let Go

Ada siapa-siapa nak let go breast pump tak?

Tak kisah lah single or double.. yang penting elektrik dan murah-murah je.. bajet dalam RM 300 ke bawah.

Kalau ada yang nak bagi sewa pun boleh..

Ada tak?

Kalau ada meh emel as di ct_norasfiza@yahoo.com.my

2 2008 cinta berkata-kata:

  1. salam as..nape xbeli yang baru je..kalau xsilap kat tesco setia alam ade bp elektrik snow bear rm155 je..hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeke? Kat bahagian baju baby ye?

      Padam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza