Follow Me

Kerja

PJJ ni memang tak best kan?? hujung minggu je dapat jumpa. minggu lepas, pagi-pagi as dah tanya dia nak ke as datang sana. nasib baik Incik Naruto cakap nak. kalau dia cakap tak payah datang memang as merajok sehari. haha...

hari Sabtu as bekerja setengah hari. lepas balik kerja pukul 3 lebih terus masuk bilik dan packing barang. siap cakap dengan mama nak balik kampung.. cewahhh...

dari minggu lepas, lepas habis majlis bertandang as selalu balik sana. sebab? nak cari kerja dan interview kerja.

penat weyh.... kalau dekat tak apa. ni perjalanan 1 jam kalau naik kereta dan tak sesak. kalau naik bus dan KTM jangan cakap lah.. hampir 2 jam..

siapa-siapa orang yang duduk kat Rasa ke, Kuala Kubu ke... kalau ada kerja kosong tu roger-roger lah as :)

tak sanggup nak PJJ lagi. kesian Incik Naruto tido sorang. makan tak berteman. ecehhhhh.... hahaha

kalau ada lubang kosong tu jangan lupa inform as kat sini ct_norasfiza@yahoo.com.my

2 2008 cinta berkata-kata:

  1. hope as murah rezki kat sne..;)

    BalasPadam
  2. as..pjj memang sedih. penat..budget..sama la kite. mari kite sama-sama bersabar. heheh

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza