Follow Me

Kami Dah Kahwin.!

Alhamdulillah... syukur ke hadrat Ilahi.

tanggal 29 September 2012 as dengan Incik Naruto telah selamat diijab kabulkan oleh Ustaz Ariffin di Masjid An-Nur Kampung Melayu Subang.

perasaan? time nak nikah tu ustaz lambat sikit sampai sebab dia first time ke Kampung Melayu Subang kot..dan ada kemalangan sikit. tapi tak kisah lah... janji ustaz tu selamat sampai dengan jayanya.

ustaz tu memang sporting habis. asyik gelak jer... mungkin nak menghilangkan gemuruh dihati kami... dan alhamdulillah.. pengantin tak nangis. tapi adik pengantin yang nangis. huhu... adik as yang nombor dua. dia sedeh sebba dia dah hilang kawan dan tempat bergadoh... agaknya lah... hehehe

terkejut orang yang ada dalam masjid hari tu. dia cium as. as pelok cium dia. tiba-tiba uwaaaaa...!!!!! op lak sempat snap gambar dia nangis. hahaha sweet.

last, as up sikit gambar kami setelah bergelar suami isteri :)

32 2008 cinta berkata-kata:

  1. TAHNIAH as & suami.. smoga masjid yg dibina tetap utuh, kukuh, stabil slamenye.. amin...
    welcome 2 da club as!! :)

    BalasPadam
  2. Tahniah dear.
    Cntik sgt2 n ritu pn cntik

    BalasPadam
  3. Tahniah as...cik mah g mjlis as hari ahd...tp xsempat jumpa as...cantik..purple...

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..congrats yer...

    BalasPadam
  5. tahniah!!...


    tak sabar la pulak nak gune tajuk entry macam as!..

    heheh

    :p

    BalasPadam
  6. tahniah as..lepas bertahun2 akhir nya bertemu jodoh jugak..tahniah..sory xdpt dtg..ada knduri lain pada hari yg sama..

    BalasPadam
  7. tahniah as :) akak doakan semoga kita sama sama usaha jadi isteri yang terbaik ya :) semoga bahagia hingga ke syurga!

    BalasPadam
  8. tahniah akak. nk gmbo lg bnyk2. hihi.

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah tahniah Puan As! Welcome to the club babe! :)

    BalasPadam
  10. tahniah as...cantik dan sweet je

    BalasPadam
  11. tahniah as... :)
    cantik baju nikah.. hehehee

    BalasPadam
  12. as..tahniah as...semuge bahgie sampai bile2 ye as...

    BalasPadam
  13. tahniah as dan suami. semoga bahagia dunia & akhirat. :")

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza