Follow Me

Ada Kemungkinan Tak?

As baru lepas muntah... badan terasa penat sangat satu dua hari ni... kepala kejap-kejap pening. perot as rasa tak sedap macam nak datang bulan.

pregnant?

as tengah period. hari ni hari kelima.

tapi as ada baca fakta yang sperma lelaki boleh bertahan dalam badan kita 5 hari. dan telor wanita 3 hari.

korang rasa as perlu buat apa sekarang?

10 2008 cinta berkata-kata:

  1. tgh period xde kemungkinan utk preggy la as.. tp piyet as tu banyak ke sikit?

    BalasPadam
    Balasan
    1. hari pertama je banyak...lepas tu dah sikit...

      Padam
    2. tggu lps bersih klu ade lg rase camtu try buat upt.
      kdg² bln pertama perubahan hormon, tp kot² rezeki pn bleh jd.. :)

      Padam
  2. mgkn hormon tu..trk check upt dulu :)

    BalasPadam
  3. Imah penah gak alami sintom2 pening kepala, loya dan ras anak muntah tapi tak preggy pun. huhu..maybe period pain je kot As.

    BalasPadam
  4. Maybe sebab perubahan hormon kot. Eh tapi ada kes pregnant but still period.

    Try la beli pregnancy test :)

    BalasPadam
  5. korang buat as makin seram sejuk.

    BalasPadam
  6. bila pregnant mmg ade bleeding sket as masa dier nak lekat tu..mmber kte yg pregnant baru ni experience ni ;) try check k ;)

    BalasPadam
  7. nanti dah suci buat UPT, mana tau ada rezeki. kalau negatif pun tak rugi, asalkan dah cuba :)

    BalasPadam
  8. tapi kan, mcm i dulu. doc sahkan i pregnant 5minggu termasuk dengan seminggu i period masa tu.

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza