Follow Me

DUA

kenapa tinggal 2hari jer?

hari ni tak payah kira... esok dah hari Khamis, lusa dah hari Jumaat.. Sabtu dah nikah. hehehe... esok jugak merupakan hari last kerja sebelum bercuti panjang. tak lah panjang sangat.. 4hari jer... hehehe... lepas tu prepare untuk majlis bertandang pulak. kemudian cuti lagi. tapi 3 hari jer...

persiapan kami selepas kahwin?

Incik Naruto akan carikan rumah dan kerja untuk as. hehehe... yelah, takkan selama-lamanya as duduk Subang, dia duduk KKB dan kami berulang-alik kan?

tapi Incik Naruto kata sebulan dua ni kena PJJ dulu lah.. dia akan usahakan yang lain.

ohhh... lupa lah nak call wali hakim yang akan nikah kan kami nanti. okeh, jumpa lagi di entry akan datang. babai. :D

kawin kawin kawin... yeayy.! hahaha.. suka bebenor ko as.

4 2008 cinta berkata-kata:

  1. wah as..nak jugak tanye..ape perasaan..
    hows ur diy project...sme setel ke eak...
    kne tanyer as..untuk rujukan time frame senirik..
    t duk kkb dekat la kite.hehe..happy sungguh ye as..sabar ye...x lame dah tu...

    BalasPadam
  2. good luck! jangan nerves2. insya allah kalau ada umur, kita sampai wedding awak ye :D

    BalasPadam
  3. waahhh...beshhh!!!!
    nak kawen jugak..lambat lagi..hmmm...
    gudluck as..

    BalasPadam
  4. Yeah.....xsbr nk p kenduri as....

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza