Follow Me

Aku Dan Puasa

Bumi Subang dibasahi hujan.. hujan rahmat.. aamiin..

orang kata kalau berdoa masa hujan, InsyaAllah.. doanya dimakbulkan. dan InsyaAllah jugak, ini merupakan puasa dan raya terakhir as sebagai bujang..

perasaan? tak tahu nak gambarkan sebab bercampur baur..

sekarang ni as merajinkan diri ke dapur.. ye, memang tiap-tiap malam sebelum pukul 10 as akan masak untuk sahur. tak kira lah apa lauk sekali pun.

dari puasa pertama sampai lah sekarang, mama as akan request sayur air.. tapi, kalau as sorang je yang ke dapur, yang lain buat apa?




memang every year as hidup disekelilingi dengan biskut-biskut raya ni.. hahaha...

5 2008 cinta berkata-kata:

  1. wah masyuk la..bnyk betul tempahannya =)

    BalasPadam
  2. nak order...........hehehe

    BalasPadam
  3. banyaknya biskut raya..mesti sedap nie..biskut apa yg ada..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada biskut tart nenas, samperit, almond london dan dahlia..hehe :)

      Padam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza