Follow Me

HIV Test DONE.!

Hari ni Incik Naruto pergi buat HIV Test di Klinik Kesihatan Rasa.. as ingat kan dia nak buat minggu depan.. tapi tak sangka pulak dia pergi hari ni. rasanya.

Incik Naruto terjah je kot klinik tu. sebab as call KK Kuala Kubu Bharu tanya pasal HIV tu.. tapi lain tempat yang as call, lain tempat pakcik tu pergi. hahaha... tak apalah, janji semua dah settle.

HIV test as dah settle lama dah.. duluuuuu lagi. hehe.. tak adalah dulu sangat, tinggal 4 bulan lebih je as dah terus buat. korang boleh baca entry lama as di sini [klik sini].

dan sekarang, kami sedang bertungkus-lumus untuk settle kan borang nikah. sekarang ni semua kena pakai online kan? kiranya macam semua dihujung jari. tapi, masalah sikit bagi as...

Incik Naruto very the bizi punya orang.. sibuk sangat dengan pekerja bangla-bangla dia.. takut dorang tak buat kerja. sampai cakap dengan as pun macam dia cakap dengan bangla. -_-" dan Incik Naruto ni jenis susah nak ambil cuti sebab dia nak simpan untuk kahwin nanti..

dan, kami bakal suami isteri.. cewahhhh.. hahaha... minta lah tolong mak Incik Naruto untuk ambilkan borang kebenaran berkahwin Incik Naruto di Pejabat Agama kat Kuala Kubu Bharu. as punya memang as guna online.. sebab as kan celik IT. muahahaha....

korang boleh bayangkan tak bila orang tua pergi Pejabat Agama, then orang pejabat kata kena isi online. kesian mak mertua as. dia manalah reti pakai komputer.. tapi nasib baik saudara lelaki Incik Naruto ikut sekali, jadi dia lah yang tolong mana yang patut.

jadi as nak tegaskan dekat sini.. pihak Jais kena ada kan jugak borang kebenaran berkahwin ni. jangan harapkan online jer... cuba fikir kalau mama dengan ayah as pulak pergi ambil borang nikah macam mak Incik Naruto buat? hmmm...

dan sekarang laman web Jais as tak dapat masuk dari tadi. kan dah susah. kalau pakai orang bila-bila masa boleh isi kan. grrr

12 2008 cinta berkata-kata:

  1. beznye part yg ni dah setel. saya blom lagik.huhu.. sabtu ni baru nk g kursus.tinggal 3 bln lagi nak kawen.huarrghh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah..sama lah kita.. lagi 3 bulan :D

      Padam
  2. borang nikah online ni utk semua jabatan agama ke? huhu.. ke utk JAIS je?

    BalasPadam
    Balasan
    1. setahu as untuk selangor je lah..yang negeri2 lain as tak pasti.. :)

      Padam
  3. Balasan
    1. pak pak..bung ke bung ke bung.. hahaha...

      Padam
  4. As..kadang2 borang online ni menyenangkan,kdg2 menyusahkan..part menyusahkan tu cth macam as tulis ni la,nak masuk ke web pun slow..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeahh.. betol. setuju dgn pendapat awak. semalam terpaksalah as pergi cyber cafe untuk buka dan print.. hmm...

      * agaknya ramai kot org nak kahwin..

      Padam
  5. kan..kdg2 teknologi tak memudahkan sgt esp untuk org2 tua -.-'

    BalasPadam
  6. Lor. Memang semua kena pakai online ekh. Nasib dapat info dari as. Kalau tak mak n ayah kita jadi ar mcm mak incik naruto. Kita nie nak simpan cuti tuk kahwin. hehehe. :) Thanx as

    BalasPadam
    Balasan
    1. a'ah dear..sekarang negeri selangor semua pakai online..hehe..

      Padam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza