Follow Me

B2B Wedding - Liana Ehsan

Hai korang..

lama betol kan as tak bersiaran.. sejak-sejak masuk tempat kerja baru ni.. blog jarang update, facebook jarang buka buka pun curi-curi h0h0... as kan pekerja yang pandai mengelat. muahahahahaha....

ahhh.. lari topik dah ni. cuti sekolah ni ramai betol lah orang-orang mendirikan rumah tangga... hehe.. sampai tak terkejar as nak pergi.. tapi hari ni as nak cerita wedding B2B dulu lah yer.. lari tempo bila dah lama tak ber'blog' ni. aiseyyy..... tak apalah, korang layan gambar dulu lah yer?
pelamin raja sehari.. hehe.. cantik.. pelamin ni Liana ambil dengan butik yang as ambil untuk wedding as.

kalau cakap pasal makanan kan... as sukaaa sangat dengan lauk masa wedding Liana.. sedap.. lagi-lagi daging tu. as tak tahu lah daging tu masak apa.. tapi sedap.! berapa kali nak mention sedap?

ambil berkat... ambil berkat. hehehehe.... tema wedding Liana adalah Royal Purple dengan Kuning. rasa macam garang kan warna tu? tapi as tengok kombinasi warna tu nampak ala-ala bollywood.. cantik.

mesti korang pelik kan kenapa as pakai kuning? hehehe... kata nak ambil berkat.. kena lah pakai warna sedondon.. terang aku. hahahaha....

ni doorgift yang as dapat. dapat dalam 1 beg.. tapi as dapat tunjuk yang ini je sebab yang lain dah masuk dalma perot. kikikiki... bahulu yang Liana ni bagi sangat lembut. as suka. tak silap as, Liana tempah kat Meru, Klang..

siapa punya wedding lagi ni nak pergi yer? ;)

4 2008 cinta berkata-kata:

  1. huhu tmbah terang, tmbah comel..:)

    BalasPadam
  2. menarik warna gabungan tu...pelamin pun cntik sgt....as...comel sgtlah as ni...kecil molek orngnyer..hehhe

    BalasPadam
  3. hehe..tahniah buat Liana dari Liana..eh..

    BalasPadam
  4. as, weekend ni wedding zimie pegi sama2 ye~

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza