Follow Me

Minta Ganti Rugi?

ramai suruh as minta ganti rugi atas kejadian yang menimpa baju nikah as.

sebabnya, dah potong baru call as bagitahu yang baju as macam tu macam ni..

masalahnya as call tak mau lak orang ni angkat. dia dah ada bau-bau ke yang as nak minta ganti rugi? hoho

tapi yang pasti as akan cakap gini "kak, saya tak mau lah baju nikah saya tu. sebab dah tak cantik untuk saya pakai. saya taknak pakai baju yang bersambung-sambung. saya nikah sekali jer. dan sekali tu je lah saya nak pakai lawa-lawa."

okeh tak? hahaha....

tapi masalah lagi.. as ni PENAKUT.!

p/s : jiran as bagitahu as, dia pun pernah buat kat kedai sama yang as hantar tu. baju yang besar jadi kecik. OMG -__-"

5 2008 cinta berkata-kata:

  1. as g jer kedai dia terus. ckp gini

    'kak, sy dah xleh terima lah baju bersambung² ni, ni utk nikah bkn g keje.. sekali seumur hidup! lagipun akak potong baru bagitau sy, akak mesti kena tanye customer dlu kalau ada apa² prob pd kain tu.."

    panggg~~ hahahaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha.... as suka yang last tu. :D

      Padam
  2. xpe as... ckp je mcm tu elok2. (baca Ya Rahman Ya Rahim dlm hati byk2 - ni tips nenek bagi everytime nk g jumpa org yg kita ade nk mintak tlg ape2 so org tu lembut hati dgn kita. hehe)

    cuba tau! mintak gantirugi.. sayang tu..

    BalasPadam
  3. baca Ya Latif..lebih elok utk lembutkan hati org tu..as customer,buat apa nk takut..cakap je apa yg tak puas hati tu elok2 pd tailor tu..tp kan berani gak ye dia tak tanya pendapat..minta je ganti rugi..

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza