Follow Me

Kesian Aku T__T

Hai korang...

isk..isk...
lap air mata dan hingus

isk..isk..

udah-udah lah tu nangis...
aduhh..ciwek betol...

uwaaaaaa.......... T___T

lantak ko lah.

baca entry ni di sini

tapi tadi as call jiran a.k.a makcik tu..
as tanya dia..

" acik,acik boleh tak buat kan baju nikah ijah tu?"

" kalau tak boleh tak apa lah...ijah cari orang lain..kesian lak kat acik.."

"haaa...ijah cari orang lainlah ekk.."

sebenarnya bukan salah makcik tu pun..
makcik tu pun dah mention awal-awal masa as hantar kain kat rumah dia..
dia tak berani nak buat..
sebab baju nikah ni kan penting untuk hari as nanti..
so,dia tak nak amik risiko..

tapi as PAKSA jugak..

"makcik buat kan jugak.! saya tak kira.!"
sambil baring guling-guling dan hentak-hentak kaki..ok tipu.

kira okeh lah makcik tu awal-awal dah cakap dia tak boleh buat...
tapi aku yang degil..
yang pi paksa makcik tu buat apa..
kesian dia..

hahahaha....

kesimpulannya?

baju nikah tak decide lagi nak hantar kat tailor mana...
isk..isk..
sedehnya makk....

ke mana lagi ku mahu membawa diri...
heeeeeee

korang tahu mana tukang jahit area Shah Alam..
yang harga tak mahai macam designer..
tak mampu den nak membayar..

sambung nangis...

isk..isk..isk...

lap hingus...

isk..isk..isk...

lap hingus...

begitu lah berterusan sampai jumpa orang yang boleh jahitkan baju nikah den..

14 2008 cinta berkata-kata:

  1. cuba as cr kat internet, kot2 ada :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. isk..isk...tengah cari fariza..harap2 jumpalah..hehe

      Padam
  2. sabarlah as..jgn putus asa k

    BalasPadam
  3. as, kite pun tak jumpa lagi niyh...tak mampu nak hired mahal2...huh..*tumpang sedyh...

    BalasPadam
  4. as, kte ingat nk tempah ngan sorg tailor ni..
    dok selayang..
    kenal dari blogger jugak..
    try add FB dier..

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002440339645
    Zacks Collections Zackhussin

    kte dh set appoinment 4/3 ni;)

    BalasPadam
  5. suria pn kne sindrom ni bln lepas.
    last sekali suria g tempah kt KIMIGA Tailoring
    price affordable utk lace suria yg agak mencabar tu..
    bile tnya kwn2 ramai yg ckp hantar kt designerr..huuu x mampunye sayeeee... :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hantar designer?tak mampu makkk.....huhuhu

      Padam
  6. Dell : Babe. http://yusnikoleksi.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. boleh try tailor kery kat paya jaras.die jahit mmg cantik n details sgt.cume die lambat.upah murah pun murah.if nk info blh email kery kat mirzakerry@gmail.com yea

    BalasPadam
  8. Kimiga tailor very bad....huhu pgalaman yg xdpt dlupekan....da bg tarikh siap pn...dtg2je kain satu hape xpotong lgi n siap hilangkan border lace lgi....tidakk aknku tempah lgi...serikkk

    BalasPadam
  9. Kimiga tailor...very bad....dhla first time anta kat die...pastu leh wat cmtu plak...siap bg due bju tu nk amik...ok la...then dtg je sbln...kain satu ape xpotong.lgi...siap.hilangkan border lace lgi....mmg xkn ku tempah lgi kat die...serikkk....

    BalasPadam

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza