Follow Me

Jom Datang PKNS Shah Alam

Lupa nak beritahu...
event ni dah start 9haribulan hari tu
tapi disebabkan terlalu banyak benda yang terjadi (abang ipar meninggal dunia) tak sempat nak update apa2 untuk korang.

okeh
taknak cakap banyak..
jemputlah datang ke booth kami
dan dapatkan pelbagai jenis kudap2 yang terbaik dari ladang

as jual Spaghetti Bolognese
RM8.00/bekas
jemputlah beli dan bagi feedback ye...



Ni booth kami..
cari banner warna pink tau

event ni telah berlangsung dari 9 Feb - 16 Feb
ada jugak pesta buku
weekend ni jom la jalan2 dan cuci mata kat sini

kita ada macam2 produk dari pelbagai vendor
antaranya..
spaghetti bolognese dari as
lasagna
cheesy meatball
susu lejen
creampuff
pavlova
brownies
giant curry puff
swiss roll
sambal goreng ibu
dan banyakkkkk lagi

jangan lupa datang tau... hehe

0 2008 cinta berkata-kata:

Catat Ulasan

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza