Follow Me

Tempahan Kek Untuk Mertua


Kali ni tempahan datang dari ahli keluarga belah asben pulak..
tempahan kali ni untuk mak dia a.k.a mak mertua as lah.
jadinya asben as keluar modal beli barang semua.
bayar as upah je. Hehe..

kan untung bini homebaker.. senang.
yunk, kek sebiji.
yunk, kek dua puloh empat biji. Hahahaha...
Dah tentu-tentu halalan toyyiban..
Hihihi..


Untuk kek ni as buat kek oren. Kek tu biasa je.. cuma ada filling oren di antara setiap lapisan kek.
so far asben as yang tak makan kek dan kek berkrim pun puji sedap.

jadi.. makanya.. korang pun kena try tau. Hihi..
Kek kahwin pun eden buat tau.. nti eh.. entry lain.

deco kali ni as tak buat cake topper kartun-kartun.
Macam lawak je.. birthday orang tua ada kartun.
Simple is beautiful
as buat ala-ala orang di lamun cinta..
'LOVE IN THE AIR'


Hasil posmotem...
gini la rupanya...

kalau ada yang berminat nak order kek birthday ke... kek kahwin ke..
jangan malu-malu WhatsApp as okeh...
0122421745

0 2008 cinta berkata-kata:

Catat Ulasan

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza