Follow Me

First Time Bermain Bunga

Kali ni as dapat order dari Jabatan Dietetik & Sajian Hospital Selayang.
order kek berbentuk huruf J, D dan S.

taknak bunga keropok. Okeh. 
As pening.

Dah la pertama kali dapat order kek huruf. Nak bunga-bunga tapi taknak bunga keropok yang boleh makan tu..


Jadi, as dengan gigih melembutkan jari jemari untuk membuat bunga.
buat pengetahuan korang.. as tak pernah pergi mana-mana kelas bakery mahupun deco kek.
kecuali 1 kelas je as pernah pergi. Kelas Roti.

tak ada kena mengena kan? Huhuhu


Dan ini la hasil yang tak seberapa dari as..


Tunjuk kat adik as yang Chef tu. Dia cakap cantik. Dia tak tahu kakak dia ni dah menggeletor lutut.okeh. kira pass la kan.
cuma kena pandai mix kan warna untuk dapatkan warna yang lagi cun melecun.
so, lepas ni kalau ada order kek munge-munge as boleh accept dengan hati terbuka.

orang kata 'practice make perfect'

0 2008 cinta berkata-kata:

Catat Ulasan

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza