Follow Me

Yeay !!! Join Giveaway

Setelah sekian lama mendiamkan diri dari dunia blog. as kini kembali mewarnai hidup korang seperti Contest yang dibuat oleh Fariza di sini.

Mudah-mudahan adalah rezeki sempena di bulan ramadhan ni kan. hehe... dulu rajin gak lah sis fariza ni komen kat blog as. tapi sejak dah ada anak ni... kemain malasnya nak update dan blogwalking. huhu.. mahap... hihi


Okeh, berbalik pada contest ni. Macam mana nak join? Senang je... ikut langkah dekat bawah ni 1 per 1 okeh.

Syarat Penyertaan :
1) Follow Blog : Fariza - Warna-warni Kehidupan

2) Follow Blog : Pelangi Hati Enterprise

3) Buat entri pendek bersertakan link.

4) Tinggalkan komen berserta link Giveaway dan nyatakan nombor hadiah.
Senang kan :) Pilih 1 hadiah sahaja ye untuk 1 blog

5) Setiap hadiah giveaway akan dicabut mengikut nombor hadiah oleh Anakanda Rayyan :)
6) Tarikh penyertaan : 13 - 30 Jun 2014

7) Pilihan hadiah 

Nak tengok hadiah? pergi usha dekat blog sis fariza okeh? ada 7 jenis hadiah yang ada. Tapi kena pilih salah 1 je tau. Jangan tamak.. Orang yang tamak selalu rugi... hehehe

As pilih hadiah NO.8

Harap-harap adalah rezeki nak menang ye... :)

1 2008 cinta berkata-kata:

dah baca..kena lah komen sekali..:)

Copyright@Hak Milik Siti Norasfiza